Nämä hyvin eläväiset unet vähentävät unieni lepuuttavaa vaikutusta, mutta virkistävät mielikuvitukseni jokaista sopukkaa elämään entistäkin leveämmin. Vihdoinkin on tullut aika julkaista ne myös teille lukijoille.


Jahka pääsen jakamaan uniani kanssanne, voitte itsekin huomata pohtivanne mielessäni pyörivää kysymystä "Mistä unet tulevat?", sillä unieni kulku ja aihepiiri on kenenkään kieltämättä omituinen. Välillä sitä on joutunut pysähtyä miettimään mielenterveyteni tilaa, mutta uskon yhä alitajuntani muuttaneen samaan osoitteeseen mielikuvitukseni kanssa. Yhdessä nämä kämppikset juhlivat mielessäni yöt luoden minulle toinen toistaan kummallisempaa katseltavaa ja kerrottavaa teille.

Kaiken karmeuden eli painajaisteni keskellä unet ovat löytäneet myös ennustus-, selviytymis- ja rakkaustarinoillekin paikkansa, mistä saan olla hyvin tyytyväinen. Pitkän painajaisjakson jälkeen pieni haave-/ rakkaustarina ruokkii ja virkistää ahdistukseen ja toimintaan väsynyttä mieltä.

Pidemmittä puheitta onkin aika julkaista ensimmäinen jaettavaksi kelpaava uni, joka normaaliin tapaan sisältää omituisia elementtejä ja yksityiskohtia. Julkaisen unen eri kirjoituksenaan periaateen vuoksi, koska tulevaisuudessa julkaisen unet lähes poikkeuksetta päivämäärällä, joita unet edeltävät sekä mahdollisesti uneen liitettävällä otsikolla, jotta blogitekstin mahdollinen etsintä helpottuu.

Päiväunitoivein torkku.